Kom med dine idéer

Dine ideer er vigtige

Vi har brug for dine tanker og inputs, så vi sammen kan skabe det bedste resultat for Jomfrustien i fremtiden. På denne side har du rig mulighed for at få dine egne ideer frem i lyset og kommentere på andres. Vi glæder os til at høre, hvad du har på hjerte. Og husk at holde den gode tone i debatten.

9 Kommentarer

 1. Overordnet

  – STIEN

  – DOKKEN

  – BILEN

  Svar
  • Helt klart også et fjordbad som der er tegnet på forslaget der vandt første præmien, dette ville trække cykelister ned gennem parken på den nye cykelsti fra midt byen af, og tiltrække unge, som ældre mennesker og det er hipt og godt for krop og sjæl. Det kunne være det ultimative primitive velvære at give borgere i Haderslev udover nye grønne områder.

 2. Bykortet skal være mere levende, så man kan klikke på det og forstørre.

  Svar
 3. Man bør bygge en tunell under fjorden for at redusere trafikken i aksen havnen til nørregade.

  Svar
  • Hej Bjørn. Tak for dit input. Lige nu arbejder vi ikke med planer om en tunnel, blandt andet, fordi det nok bliver lidt dyrere, end den økonomiske ramme kan bære lige nu. Jeg håber, du har set masterplanen for området, som du finder her: https://www.haderslev.dk/files/15993/20170620_JOMFRUSTIEN_masterplan_A3_1.pdf
   Hav en god dag.
   Mvh Joan, kommunikationsteamet, Haderslev Kommune

 4. Kæmpe ros at det ser lovende ud, men med et ønske om flere skraldespande rundt i Haderslev til hundeposer osv, og det kunne også være en ide at plante helårs krydderurter i den nye park, lidt som i damparken, dog med forbedring om nogle gartner der ville passe det i begge parker.

  Svar
 5. En form for iniovativt skak spil i jomfruparken, eller kom og træd på en cykel for at lade din mobil op. En lille mini scene i beton eller massivt træ, nogle flotte skæve kunstneriske træ skulpturer der binder kløften og damparken sammen som en rød tråd.

  Svar
 6. Ifølge J/V skal kommunalbestyrelsen i juni måned drøfte det videre forløb af byfornyelsesprojektet Jomfrustien. Det fremgår af artiklen, at Provas i 2019 skal i gang med sanering af kloak systemet fra Nørregade til Teaterstien. I den forbindelse vil vi
  gøre opmærksom på, at evt. vibrationer i forbindelse med arbejdet, kan give revner m.v. på vores ejendom, hvilket skete under bygningen af Mac Donald. Vi går også ud fra, at man efter kloakeringen vil etablere den belægning i gaden, der fremgår af masterplanen. I dag er det livsfarligt at færdes på de smalle fortove med nord, når bilerne kører med høj hastighed gennem gaden, hvilket sker ofte. Vi vil derfor foreslå, at hastigheden fremover bliver nedsat til 30 km i timen. Vi kan tilslutte os, at der etableret et parkeringshus bag den nye biograf, gerne med parkering uden tidsbegrænsning, idet der ikke er andre parkeringsmuligheder for mange af beboerne i området.

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Status

Proces for projektet

ideer